Despre noi

felicitare gigantica quilling

Quilling for You este un brand a carui poveste a inceput in anul 2012 şi reprezintă frumuseţea vieţii prin culori. Avem două mari arii de dezvoltare şi anume realizarea de produse personalizate şi organizarea de ateliere creative pentru copii si adulti.

Misiunea Quilling for You are la bază răspândirea tainelor tehnicii de rulare a hârtiei, alaturi de alte tehnici creative pe tot teritoriul României, mai ales pe aria municipiului Bucureşti.

Valorile noaste sunt creativitate, culoare şi pasiune. Aceste trei elemente sunt relevante pentru toate obiectele create.

Conceptul Quilling for You este unul aparte faţă de ceilalţi competitori întrucât noi îmbinam arta de rulare a hârtie cu pictura, cu transferul de imagine şi cu tehnica decoupageului- un adevărat complex artistic adaptat nevoilor tuturor.

Produsele noastre au multiplă utilitate, fie că vorbim de exemplu despre cutiile din lemn pe care clienţii le pot folosi pentru depozitarea bijuteriilor, pe post de bomboniere sau chiar suporturi pentru flori. De asemenea, din experienţa noastră, putem spune că obiectele create nu sunt doar frumoase, ci şi trainice şi utile.

Am lansat o nouă secţiune bazată pe organizarea de evenimente. În acest sens  promovăm obiectele necesare unui eveniment de succes şi anume invitaţiile, mărturiile, aranjamentele florale ecologie şi multe altele, toate realizate de mână. Mai multe detalii accesând Evenimente unice pentru tine.

Garantăm originalitatea şi calitatea produselor noastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s