Despre noi

felicitare gigantica quilling

Quilling for You este un brand lansat pe piaţă în luna octombrie a anului 2012 de către Raluca Popa şi reprezintă frumuseţea vieţii prin culori. Avem două mari arii de dezvoltare şi anume vânzarea directă şi organizarea de cursuri creative.

Misiunea Quilling for You are la bază răspândirea tainelor tehnicii de rulare a hârtiei pe tot teritoriul României, mai ales pe aria municipiului Bucureşti.

Valorile noaste sunt creativitate, culoare şi pasiune. Aceste trei elemente sunt relevante pentru toate obiectele create. Arta de rulare a hârtiei este cu adevărat minunată şi rezultatele sunt surprinzătoare.

Conceptul Quilling for You este unul aparte faţă de ceilalţi competitori întrucât noi îmbinam arta de rulare a hârtie cu pictura şi cu tehnica şerveţelului- un adevărat complex artistic adaptat nevoilor tuturor.

Produsele noastre au multiplă utilitate, fie că vorbim de exemplu despre cutiile din lemn pe care clienţii le pot folosi pentru depozitarea bijuteriilor pe post de bomboniere sau chiar suporturi pentru flori. De asemenea, din experienţa noastră, putem spune că obiectele create nu sunt doar frumoase, ci şi trainice şi utile.

Am lansat o nouă secţiune bazată pe organizarea de evenimente. În acest sens  promovăm obiectele necesare unui eveniment de succes şi anume invitaţiile, mărturiile, aranjamentele florale ecologie şi multe altele, toate realizate de mână. Mai multe detalii accesând Evenimente unice pentru tine.

Garantăm originalitatea şi calitatea produselor noastre!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s