Workshop creativ- decoraţiuni pentru Crăciun

In perioada 29 noiembrie- 20 decembrie organizam o serie de workshop-uri creative in care ne dorim sa realizam o multime de decoratiuni pentru bradul de Craciun, dar si cadouri unice pe care le veti putea oferi celor dragi. Vom lucra cu tehnica de rulare a hartiei( quilling) si cu tehnica servetelului (decoupage).
Cu siguranta veti ramane uimiti de rezultate! Este momentul vostru de relaxare asa ca nu trebuie sa mai stati pe ganduri.

In functie de cei inscrisi, va vom organiza pe categorii de varste.
Singura conditie pentru participare este varsta minima si anume 5 ani. Varsta maxima nu exista!
Pretul pentru un atelier este de 35 ron si dureaza doua ore. In acest pret aveti incluse materiale de lucru, iar ceea ce realizati ramane in posesia voastra.
Localitatea este Bucuresti, iar locatia se va comunica ulterior. Cei care doresc sa se inscrie sunt rugati sa trimita un e-mail la raluca_meirosu@yahoo.com sau sa ne contacteze pe pagina de facebook https://www.facebook.com/quillingforyou

Originalitatea si creativitatea vor atinge cote maxime! Aveti nevoie doar de putina rabdare si de un gram de imaginatie. De restul se ocupa Quilling For You

Va multumim si va asteptam!

quilling

Advertisements

About Raluca

Crede si nu cerceta!
This entry was posted in Arta, Cursuri, Decoupage, Globuri, Handmade, Quilling, Quilling for You and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s