Noutăţi după vacanţă

Vacanţa s-a terminat de multă vreme şi chiar dacă nu am mai publicat articole noi, Quilling for You a avut activitate intensă.

În penultimul articol publicat v-am spus că am primit o provocare, dar din păcate nu pot să vă dezvălui nici acum întreg “secretul” pentru că reprezintă o surpriză şi cum cadoul nu a ajuns în posesia fericitului destinatar, mai păstrez puţin suspansul. Pot spune doar că este vorba despre kangoo jumps. Care să fie legătura între kangoo jumps şi quilling? Rămâne să vedeţi cât de curând.

Ce am mai făcut între timp? Păi m-am apucat de organizat evenimente cu obiecte decorative din quilling şi nu numai. Este un nou proiect la început de drum care sper să ia amploare. Voi reveni cu fotografii atunci când le voi primi.

De asemenea sunt pe cale să stabilesc noi parteneriate în Bucureşti, dar vă voi da de veste atunci când lucrurile se vor concretiza.

Pentru a fi la curent cu toate produsele nou realizate, vă invit să accesaţi pagina de facebook pentru că acolo sunt publicate cele mai noi produse. Pe această pagina nu am reuşit să actualizez lista cu tot ceea ce am mai lucrat.

Vă reamintesc faptul că toate produsele Quilling for You se realizează la comandă, astfel că majoritatea celor publicate sunt deja vândute.

Acestea fiind spune, să auzim numai de bine şi să ne bucurăm de culorile care ne fac viaţa mai frumoasă!

Suport foto quilling

Reclame

Despre Raluca

Visează ca și cum ai trăi veșnic, dar trăiește ca și cum ai muri azi!
Acest articol a fost publicat în Arta, Handmade, Nou, Quilling, Quilling for You, Raluca și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s